Unieke wrap

Met een car wrapping wordt uw auto uniek. Tegenwoordig is dit erg populair bij autoliefhebbers. Hiermee voorziet u uw auto van een frisse uitstraling. Een exclusieve auto verdient het om in de watten gelegd te worden. De uitstraling zegt alles. Car wrapping is ideaal om uw auto een elegant uiterlijk te geven. Wij werken uitsluitend met voor auto’s ontwikkelde folie. Hierdoor zorgen wij voor het perfecte uiterlijk en het beste resultaat. Gemiddeld bedraagt de levensduur 5 tot 7 jaar.

Nieuwe trend

Door uw auto te car wrappen krijgt deze een compleet nieuwe look. Wij kunnen uw auto wrappen in elke gewenste kleur. Matte kleuren zijn dé trend. Maar ook hoogglans en metallic zien we veel terug. Bij SHIELD brengen wij deze naadloos aan. U geniet zorgeloos van deze nieuwe uitstraling. Onze folies zijn UV-bestendig, kleur- en krasvast én duurzaam. Bovendien is de folie eenvoudig te verwijderen.

Zakelijk en particulier

Car wrapping is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij het wrappen van auto’s maken wij enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Dit levert niet alleen het beste eindresultaat op, maar zorgt er ook voor dat de folie jarenlang meegaat. Zo kunt u ervan op aan dat we uw auto met uiterste zorg behandelen. Het auto wrappen wordt steeds meer gedaan in Nederland, wanneer zien we u met uw auto langskomen?

Stylen

Een full wrap van uw auto biedt enorm veel mogelijkheden. Dankzij de hoge kwaliteit folie is deze nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk. Inmiddels hebben we al veel auto’s getransformeerd. De hoogwaardige folie zorgt voor een unieke look en werkt tevens als een beschermlaag voor de auto. Wilt u uw auto stylen en een persoonlijk tintje meegeven? Kies dan voor de professionele opties die SHIELD u te bieden heeft. Met behulp van onze hoogwaardige folie creëren we iedere gewenste look.

Prijs op maat

Iedere auto is anders. De prijs van het car wrappen hangt af van de folie die u wenst en het type auto. Bij SHIELD kunt u terecht met alle auto’s. Wilt u uw auto opnieuw laten stylen? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw exclusieve auto.